Zelfstandig ondernemen

Start vandaag

Zelfstandig ondernemen in tijden van crisis is niet altijd even makkelijk. Want waar haalt u de klanten en daarmee omzet vandaan wanneer iedereen de hand op de knip houdt? Meer reclame, meer marketing is niet altijd de juiste oplossing. Want dat kost op dit moment vooral veel geld. U zult daarom andere modellen moeten bedenken. Modellen die op een alternatieve wijze inkomen garanderen en omzet genereren. Maar hoe?

De wereld is het afgelopen decennium een nieuw medium rijker geworden: het internet. Deze omgeving heeft hele bedrijfstakken veranderd, bedrijven laten verdwijnen maar gelukkig ook nieuwe werkgelegenheid gebracht. Deze “nieuwe” economie is nog niet volledig geĆÆntegreerd in het denkpatroon van de ondernemer. Want hoewel er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de database, zoek- en vindfuncties die het internet biedt, zijn de commerciĆ«le mogelijkheden die het internet biedt nog lang niet “opgebruikt”.

Een voorbeeld van een redelijk onontgonnen gebied is het opbouwen van passief inkomen via Google Adsense. Op een gemakkelijke manier kan men een informatie platform of kennisbank opzetten waarmee een extra inkomstenbron kan worden aangeboord. Deze inkomsten zijn afkomstig uit het advertentie programma van Google. Hierbij doet Google voor u de werving van adverteerders en de volledige administratieve afhandeling. Wekt dit uw interesse, bestel dan de cursus Passief Inkomen met Google Adsense. De cursus biedt u alle noodzakelijke handvatten om als particulier, ZZP-er of ondernemer een aanvulling op inkomen of omzet op te bouwen, vandaag nog.

Start hier