Tips om geld te verdienen

Start vandaag

Vandaag de dag is de vraag naar tips om geld te verdienen groot. De inflatie is hoog en de inkomsten, omzet of uitkering stijgt niet mee. Men moet creatief zijn en zelf initiatief tonen. Dat dit lastig is, blijkt wel uit de grote groep ontevreden demonstranten bij iedere lastenverhoging of ander financieel kabinetsplan.

De economie, politieke stabiliteit en daarmee de samenleving is sterk aan verandering onderhevig. Met name de afgelopen tien jaar is er veel anders geworden. Hele bedrijfstakken zijn verdwenen en komen niet meer terug. Hiervoor in de plaats is een (online) 24-uurseconomie ontstaan waarbij informatie ingewonnen wordt en zelfs producten en diensten worden afgenomen. Het maakt de burger mondiger en zorgt er eigenlijk voor dat zwakke leveranciers en beunhazen steeds verder terrein verliezen. Tot zover geen probleem omdat iedereen natuurlijk het meeste waar(de) voor zijn geld wil ontvangen. Wat wel een probleem is, is dat de Nederlandse overheid niets heeft gedaan om haar burgers voor te bereiden op deze ingrijpende wijzigingen. Dit zorgt er dus voor dat u van de overheid het spreekwoordelijk zelf uit mag zoeken. Niet zoals het hoort, maar de overheid heeft de afgelopen jaren oogkleppen opgehouden. Hier kunnen we de huidige regering moeilijk de schuld van geven. En dan nog, als we iemand de schuld geven dan geven we eigenlijk de macht over onszelf uit handen aan een derde die ook eigenlijk niet weet wat met de situatie te doen. U zult dus eigen initiatief moeten tonen. Hoe? Door de kansen die de nieuwe economie biedt te grijpen. De meest eenvoudige kansen komen naar voren op het internet. Enkele voorbeelden ziet u hier.

Tips om geld te verdienen:

  • Schrijf verschillende artikelen voor artikelwebsites zoals infonu en danweetjedat.
  • Start een eigen website en verkoop via affiliate marketing producten van derden.
  • Maak een blog over uw hobby, werk of bezigheid.
  • Start een kennisbank met informatie over een onderwerp waar u erg veel vanaf weet.
  • Begin een product vergelijkingswebsite.

Bij vier van de vijf tips die hierboven beschreven staan, is onduidelijk hoe u hier geld mee kunt verdienen. Gelukkig is daar een oplossing voor. Het advertentieprogramma van Google, zorgt ervoor dat advertenties van derden op uw website of blog kunnen worden gepubliceerd. Per pagina vertoning of advertentie klik wordt u beloond. Google doet op haar beurt de werving van adverteerders, zorgt ervoor dat de juiste en beste advertenties op uw website of blog terecht komen en verzorgt de volledige administratieve afhandeling. Klinkt dit ook voor u interessant, ga dan vandaag nog aan de slag door de cursus Passief Inkomen met Google Adsense te bestellen. U leert het klappen van de zweep in enkele uurtjes en kunt eigenlijk direct daarna aan de slag…

Start hier