Thuiswerken

Start vandaag

Thuiswerken is voor velen een interessant model, zeker nu werkgelegenheid terugloopt en de kosten van levensonderhoud steeds verder toenemen. Ook Nederlanders die aan huis gebonden zijn, of omdat zij schoolgaande kinderen hebben of (door ziekte) slecht ter been zijn hebben een drang naar zelfrealisatie. Maslow beschreef het al in zijn behoeften piramide. Mensen hebben behoefte aan groei en willen hun bijdrage kunnen leveren aan het bestaan.

De internet revolutie heeft thuiswerk steeds makkelijker gemaakt. Er zijn inmiddels ondernemingen die volledig online draaien en gebruik maken van thuiswerken met partners over de hele wereld. We spreken dan niet over schimmige piramidespelen of “get rich quick schemes” maar over grote bedrijven zoals Google. Google bestaat bij de gratie van miljarden gebruikers over de hele wereld. Deze gebruikers helpen Google groeien en zorgen ervoor dat het marktaandeel nog altijd groot is.

Online thuiswerken kan voor grote bedrijven in loondienst. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het vaak makkelijker zelf een model te vinden wat werkt, een model wat ervoor zorgt dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw groei en inkomen. Het Adsense programma kan een van deze modellen voor u zijn. De cursus Passief Inkomen met Google Adsense leert u hiermee om te gaan. Het is een interessant model wat door velen wordt gebruikt. Voor € 14,95 leert u wat anderen voor u hebben gedaan.

Start hier