Thuis geld verdienen met Google Adsense

snapshot

Google Adsense is één van de manieren die de meeste online marketeers gebruiken om een stabiel en interessant inkomen op te bouwen. Adsense wordt overwegend gebruikt om te zorgen voor de basis, waarna affiliate marketing het verdienmodel compleet maakt. Inkomsten uit meerdere bronnen is online namelijk een van de succesfactoren.

Adsense is de andere zijde van het Adwords advertentiemodel van Google. Adverteerders kunnen in de zoekmachine adverteren maar ook via websites van derden. Deze websites van derden (uw website bijvoorbeeld) worden toegevoegd aan het display netwerk. Dit display netwerk vertoont advertenties van adverteerders die op zoekwoorden adverteren die regelmatig op uw website worden gebruikt. Omdat uw website beschikbaar is gesteld aan het display netwerk ontvangt u 68% van de kosten die Google bij de adverteerder in rekening brengt. Wanneer u veel bezoekers op uw website krijgt kan dit dus aardig in de papieren gaan lopen.

Google Adsense is vooral aantrekkelijk omdat het laagdrempelig is. Thuis geld verdienen met Google Adsense is daarmee mogelijk voor iedereen die de regels van het spel leert kennen. Deze regels staan uitvoerig beschreven in de cursus Passief Inkomen met Google Adsense. Deze cursus, die slechts een tientje kost, is voor iedereen toegankelijk. Het enige wat van u verwacht wordt is dat u doorzet en de visie volgt. Doet u dit, dan is succes vanzelfsprekend.

snapshot (2)