Simpel thuiswerk

Start vandaag

Als we Google mogen geloven zijn er maandelijks honderden mensen op zoek naar simpel thuiswerk. Maar niet alleen simpel thuiswerk is wat men zoekt, ook betrouwbaar thuiswerk waarbij men niet hoeft te “leuren” met producten waar men eerlijk gezegd niet voor de volle 100% achterstaat. Hoewel de toverpil die u miljonair in een dag maakt niet bestaat, zijn er wel degelijk manieren om via relatief simpel thuiswerk een aantrekkelijke bijverdienste of zelfs hoofdverdienste op te bouwen. Dit zelfs zonder dat u de deur uit hoeft of ook maar enig contact met mensen hoeft te hebben. Dus geen verkoop, geen telefoontjes, geen e-mails en al helemaal geen vrienden benaderen voor product demonstraties. Wat is dit dan zult u zich verwonderd afvragen. Het antwoord is simpel: Google Adsense.

Adsense is onderdeel van het advertentie programma van Google wat Adwords heet. Mensen met een website mogen deze website aanmelden bij het display netwerk van Google. Daarmee zorgt Google ervoor dat er advertenties op uw website geplaatst worden. De adverteerder betaald aan Google voor iedere klik op deze advertentie. Hoe meer kliks, hoe meer u verdient. Google betaalt u namelijk een gedeelte uit van de kosten die bij de adverteerder in rekening worden gebracht. Hoewel het even twee keer lezen is voordat u het model ziet, besteedt u hiermee eigenlijk het volledig wervingstraject, inclusief de administratie, van adverteerders uit aan een betrouwbare speler als Google.

Voor iedereen die wil leren hoe Google Adsense werkt, maar ook voor mensen die op dit moment slechts enkele tientjes per maand met Adsense verdienen, is de cursus Passief Inkomen met Google Adsense geschreven. In een middagje leert u hoe het werkt en hoe u vanavond al aan de slag kunt. Interessant en voor iedereen goed te doen.

Start hier