Pay Per Click Programma

snapshot

Een Pay Per Click Programma is een advertentieprogramma waarbij adverteerders uitsluitend betalen voor de kliks die op de advertentie worden gedaan. Hoe sterker de advertentie, des te groter de kans dat doelgroep klanten op de advertentie klikken. Want een klik is nog geen verkoop. En daar gaat het de adverteerder uiteindelijk om.

Het Pay Per Click programma heeft twee kanten. Enerzijds de kant van de adverteerder, anderzijds de kant van eigenaren van websites die hun website beschikbaar stellen aan Google zodat deze de advertenties op de websites kan publiceren. Voor adverteerders heet het Pay Per Click Programma Google Adwords. Voor eigenaren van websites heet het Pay Per Click Programma Google Adsense.

Deze website bespreekt voornamelijk het Adsense programma voor eigenaren van websites. Het interessante aan dit model is voor eigenaren van websites dat het volledig traject van werven van adverteerders tot aan de administratie is uitbesteed. U kunt zich dus focussen op het maken van een goede, kwalitatieve website.

Wanneer u als website eigenaar serieus werk wilt maken van het Adsense Pay Per Click Programma, bestel dan de cursus Passief Inkomen met Google Adsense. Voor slechts een tientje (eenmalig) wordt u volledig op het juiste pad gezet. Het voordeel hiervan is dat u geen nutteloze investeringen zult doen en dagen, weken en soms zelfs maanden tijdwinst boekt doordat u altijd weet wat u moet doen.

snapshot (2)