Pay Per Click Affiliate

snapshot

Als Pay Per Click Affiliate werkt u met het advertentie programma van Google, Yahoo of Microsoft Bing. Door het grote aantal gebruikers en de positie in de markt biedt Google met het Adsense programma de beste verdienpotentie, t.w. hoge vergoedingen per klik. En dat is waar u het per slot van rekening voor doet.

Hoewel veel Pay Per Click Affiliates hun bezigheid als een hobby zien, en de inkomsten navenant zijn, zijn er ook een groot aantal pay Per Click Affiliates die een full time inkomen uit deze advertentie programma’s halen. De theorie├źn, praktijkvoorbeelden en het systeem dat deze top verdieners hanteren worden beschreven in de cursus Passief Inkomen met Google Adsense welke op deze website wordt aangeboden. In relatief korte tijd leert u wat de meeste Pay Per Click Affiliates nooit te weten zullen komen.

Wanneer u zich bezig gaat houden met advertentieprogramma’s op basis van Pay Per Click zult u er rekening mee moeten houden dat u flink veel tijd zult moeten investeren in de opbouwfase. Deze fase kan wel drie tot zes maanden duren. Na de opbouw fase is het consolideren. Over het algemeen is het inkomen dat Pay Per Click Affiliates opbouwen na tien tot veertien maanden stabiel. Niet slecht als u weet wat de verdienpotentie en de mogelijkheid is. Zeker wanneer u dit vergelijkt met het werken voor een werkgever of zelfs het zijn van ondernemer. Zelden tot nooit ontstaat een situatie waarbij u tien tot veertien maanden part time kunt werken voor een stevig en steady passief inkomen. Probeer het dus zelf en ga ervoor.

snapshot (2)