Passief Inkomen

Start vandaag

Naast actief inkomen, wat het merendeel van de Nederlanders gebruikt om een inkomen (of omzet) te vergaren gebruikt, bestaat ook passief inkomen. Van passief inkomen is sprake wanneer inspanningen uit het verleden resulteren in inkomen in de toekomst. Een voorbeeld van passief inkomen kan zijn de lijfrente uitkering van een levensverzekering. Maar ook royalties afkomstig uit de verkoop van een boek of CD die ooit eens zijn gemaakt vormen een bron van inkomsten. Wanneer u echter geen muzikant, boekenschrijver of investeerder bent maar toch een passief inkomen (bij voorkeur op korte termijn) wilt opbouwen, dan zijn er legio andere mogelijkheden. Hieronder een opsomming:

  • Als particulier: affiliate marketing, beleggen in vastgoed, Adsense advertenties op uw eigen website, netwerkmarketing, beleggen in aandelen, een eigen webshop en ga zo maar door.
  • Als ondernemer: (service) abonnementen, in-house financiering, betalingsregelingen, Adsense advertenties op uw blog, gezamenlijke marketing inspanning, etc.

Zo ziet u dat het voor iedereen mogelijk moet zijn, ondernemer of particulier, om een methode te vinden die past. Het uitvoeren van werkzaamheden die u niet leuk vindt gaat natuurlijk nergens over. U moet daarom wel vol enthousiasme aan de slag kunnen. En een financiƫle beloning alleen is eigenlijk nooit voldoende om ergens vol voor te gaan.

Feit is en blijft dat de huidige samenleving vraagt om actie. Want de overheid en uw werkgever staan ook met de rug tegen de muur. Het komt dus allemaal op uzelf aan. U kunt ervoor kiezen samen met de vakbond te demonstreren tegen voorgenomen bezuinigingen. Maar denkt u dat dit ook maar iets verandert aan de situatie? Uw tijd is kostbaar. En hoe meer u deze tijd constructief kunt inzetten om onafhankelijk te worden van “dit hele zooitje”, hoe beter.

Om u op gang te helpen met het opbouwen van passief inkomen is de cursus Passief Inkomen met Google Adsense geschreven. Doe er uw voordeel mee en bepaal na het bestuderen van de cursus of dit een hulpmiddel voor u kan zijn om extra zekerheid in te bouwen. Er worden geen gouden bergen beloofd. Absoluut niet zelfs. Er wordt wel een systeem aangereikt dat een aanvullend passief inkomen kan opleveren. Deze aanvulling kan zelfs een full time inkomen worden, alleen zult u er dan ook full time aan moeten werken. Makkelijk en overzichtelijk en volledig afhankelijk van uw eigen inzet. Lees het zelf maar…

Start hier