Online geld verdienen met enquetes

Start vandaag

De afgelopen jaren is het minder geworden maar nog steeds is het een manier om online inkomsten op te bouwen; geld verdienen met enquêtes. Veel ondernemingen doen marktonderzoek om te bepalen hoe zij (nieuwe) producten in de markt zetten. Informatie van (Nederlandse) consumenten is daarvoor noodzakelijk. Door een enquête uit te schrijven kan deze informatie verkregen worden. In sommige gevallen wordt er door de enquêteur zelfs een beloning geboden en zo kan men geld verdienen met enquêtes.

Maar, de vergoeding per ingevulde enquête is vaak erg laag. Dat maakt het niet altijd even interessant om dit te blijven doen. Online bijverdienen moet namelijk wel leuk blijven. Door een combinatie te maken van verschillende online verdienmodellen kan het geld verdienen met enquêtes als een leuke bijverdienste gezien worden. Wanneer u naar de paardenrennen gaat wed u ook op meerdere paarden. Bij online marketing is een soortgelijke aanpak aan te raden.

Een ideale aanvulling voor het online inkomen is het advertentie programma Adsense. Dit programma is opgezet door Google waarbij zij adverteerders de mogelijkheid biedt onder andere op uw website te adverteren. Per paginavertoning of advertentieklik ontvangt u dan van Google een vergoeding. Zeer interessant wanneer een website gemaakt wordt met informatie die mensen graag willen lezen.

Start hier