Online adverteren

Start vandaag

Online adverteren kan op verschillende manieren. Zowel door gebruik te maken van advertentieprogramma’s als Google Adwords maar ook door bijvoorbeeld banners te plaatsen op verschillende websites. Met name de combinatie van banners en tekstadvertenties maakt het mogelijk online adverteren optimaal te gebruiken.

Een combinatie van adverteren en direct inkomsten vergaren kan door gebruik te maken van het Google Adsense programma. Hierbij maakt u een eigen website waarop u informerende artikelen over uw bezigheden maakt. Een voorbeeld van zo’n website is crimesite.nl waarop misdaadnieuws wordt gepubliceerd. De eigenaren van deze website hebben een boek geschreven wat verkocht dient te worden. Het boek kan gekocht worden via één van de banners op de website. Maar om de verdienpotentie te vergroten wordt bannerruimte en ook Google Ads aangeboden. Op deze manier ontstaan er drie inkomstenbronnen op één website. Een bijkomend voordeel is dat de branding als expert binnen de markt eigenlijk vanzelf gaat.

Zoals u in het bovenstaande voorbeeld heeft kunnen zien is online adverteren een interessant en veelzijdig begrip wat meer kan inhouden dan het plaatsen van een advertentie via een advertentieplatform. Goed uitgevoerd kan online adverteren zowel direct als indirect voorzien in een inkomen. Dat er maar weinig adverteerders op deze manier denken blijkt wel uit de geringe hoeveelheid aan voorbeeld websites welke we hier kunnen geven. Bestudeer daarom het crimesite voorbeeld goed en doe er uw voordeel mee. Wilt u zelf een online campagne op deze manier vormgeven, bestel dan de cursus Passief Inkomen met Google Adsense en zet vandaag nog de eerste stappen richting uw zichzelf terugbetalende online advertentie campagne.

Start hier