Nu geld nodig

snapshot

Steeds vaker en steeds meer gewone mensen hebben nu geld nodig. Het is een trend die al enige jaren geleden is ingezet en alleen maar sterker wordt. Steeds vakker gaan bedrijven failliet en komt het personeel op straat te staan. Maar ook worden mensen ontslagen, gedwongen wegbezuinigd of raken arbeidsongeschikt. Het is zichtbaar in de hele samenleving en de eens zo sterke verzorgingsstaat kan niet meer voldoen aan de grote hoeveelheid behoeftigen. De groep Nederlanders die aan het eind van het maandbudget nog een stuk maand over heeft groeit met de dag.

Wanneer u nu geld nodig heeft zijn er uitdagingen op de korte maar ook op de lange termijn. Want als deze maand een gat ontstaat, zal ditzelfde volgende maand ook spelen. En de maand erop, en de maand daarop. Het is daarmee een structureel probleem. En structurele problemen kunnen alleen worden opgelost met lange termijn oplossingen. U zult dus de spreekwoordelijke koe bij de horens moeten vatten en zowel een korte termijn oplossing als een lange termijn oplossing moeten bedenken.

Een oplossing kan liggen in het opbouwen van een online inkomen. Omdat tegenwoordig vrijwel iedereen een computer met internet heeft, zijn de randvoorwaarden eigenlijk al geregeld. Nu alleen nog een plan. Want zonder een plan komt u er niet. De cursus Passief Inkomen met Google Adsense biedt u dit plan. Met name wanneer u doorzet en volhoudt, toch wel minimaal 3 tot 6 maanden, zult u de lange termijn uitdagingen het hoofd kunnen bieden.

snapshot (2)