Nieuwe klanten werven

Start vandaag

Nieuwe klanten werven is niet altijd even makkelijk. Toch zijn er ondernemers die dit ook in tijden van crisis goed afgaat. Hoe kan dat toch? Want u werkt zich uit de naad, plaatst overal advertenties maar moet er zo veel moeite voor doen.

Eigenlijk is er één ding duidelijk wanneer succesvolle ondernemers worden bestudeerd. Ze werken allemaal volgens een vooraf uitgestippeld en bewezen systeem. Een systeem waarvan men weet dat wanneer stap 1 gezet wordt, stap 2 een logisch gevolg is. Vergelijk het met het maken van een Indonesische rijsttafel. Veel ingrediënten, veel kruiden. En wanneer u het goed doet, weet u zeker dat het resultaat verbluffend is. Past u daarentegen de verkeerde kruiden, temperaturen en kooktijk toe, dan – ja ik zie uw gezicht al vertrekken – dan zal het resultaat alles behalve perfect zijn. Ditzelfde principe geldt met nieuwe klanten werven. U heeft een bewezen systeem nodig.

Toch zijn er ook tijden in de economie waarin het allemaal wat minder gaat. Er is op bepaalde momenten nu eenmaal meer aanbod dan vraag. Dit zorgt ervoor dat de omzet in deze periode bij vrijwel iedereen terugloopt. Een manier om deze situatie tegen te gaan is door gebruik te maken van externe en alternatieve inkomstenbronnen. Want wanneer u uw geld niet uit directe omzet kunt halen, dan maar uit indirecte omzet.

Een van de manieren om alternatieve omzet te genereren waarbij u een stevig fundament legt voor toekomstige klantenwerving is door gebruik te maken van het advertentie programma van Google Adsense. Verwar dit niet met Adwords, het is namelijk net omgekeerd. Bij Adsense geeft u Google namelijk de mogelijkheid externe adverteerders op uw website te laten adverteren. Dit is niet slim wanneer u dit op uw bedrijfswebsite doet. Maar wanneer u bijvoorbeeld een informatieve kennisbank aanlegt of een blog gaat schrijven, dan slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Schaf dan direct de cursus Passief Inkomen met Google Adsense aan. In een middagje weet u alles en kunt u direct aan de slag.

Start hier