Nieuwe baan

Start vandaag

In het huidig economisch klimaat is het niet altijd even makkelijk een nieuwe baan te vinden. Werkgevers zijn steeds vaker genoodzaakt op zoek te gaan naar mogelijkheden de kosten te drukken. En niets is er makkelijker en winstgevender dan te snijden in het personeelsbestand. Freelancing of zelfs compleet outsourcen kan zeer interessant zijn. Maar niet voor de werknemer. Want die wordt hiermee de wacht aangezet. Het is een triest gegeven van de huidige economie. Alle zeilen moeten bijgezet worden om het MKB, maar ook de grote ondernemingen en zelfs de overheid draaiend te houden.

De wereld is het afgelopen decennium ingrijpend veranderd. De videotheek, boekhandel, platenwinkel. Ze zijn grotendeels uit het straatbeeld verdwenen en overgenomen door de “online” winkelketens. Goedkoop, 24 uur per dag en snel. Dat zijn de kernwoorden van de veranderingen in Nederland. En de oude economie kan hier niet meer tegenop boksen. Dit betekend verandering. Ook bij u. Want als u op dit moment niet flexibel bent, gaat u het ongetwijfeld moeilijk krijgen.

Het vinden van een nieuwe baan kan lastig zijn. Zeker wanneer uw kennis, inzicht en ervaring gebaseerd is op de werkwijze van de “oude” economie. Voor diegenen die flexibel zijn en weten dat de veranderingen in de markt noodzakelijk zijn voor groei en zekerheid ligt een gouden toekomst in het verschiet.

Start hier