Nieuwe baan zoeken

Start vandaag

Het percentage werklozen in de beroepsbevolking neemt toe. De grote aantallen mensen die een nieuwe baan zoeken groeit met de dag. En dat terwijl het aanbod van werkgelegenheid sterk achterblijft. Dit betekend dat steeds meer ex-werknemers op zichzelf zijn aangewezen omdat de overheid niet of nauwelijks te hulp schiet. In de tussentijd waarin u “wacht” op een nieuwe baan kunt u twee dingen doen. Of u wacht af. Of u toont initiatief en zoekt naar mogelijkheden om dan zelf maar iets op poten te zetten.

Voor de mensen die denken dat eigen initiatief kostbaar is, bestaat een geruststellende gedachte; dit is namelijk alleen het geval wanneer men niet weet wat hij (of zij) doet.

De voordelen van het tonen van eigen initiatief en het opzetten van een inkomsten aanvulling online zijn groot. Ook ten tijde van uw sollicitatieprocedure. Want wanneer u kunt aantonen dat u initiatiefrijk en vindingrijk bent, zal een toekomstige werkgever dit aan de hand van bewijs willen zien. Kunt u laten zien dat u online een inkomen verdient en hoe u dat doet dan zal u zeker een stapje voor hebben op andere sollicitanten. Maar natuurlijk is er ook een direct en ander voordeel. Want u heeft immers extra inkomen nodig. Door op de juiste manier te werk te gaan en het bewezen stappenplan te volgen wat wordt beschreven in de cursus Passief Inkomen met Google Adsense kunt u deze stap naar aanvullend inkomen maken.

Wanneer u wilt dat online een inkomen opbouwen uw totale en full time inkomen wordt, zult u hier hard voor moeten werken. Het intenet is geen geldboom waar u even aan kunt trekken totdat de bankbiljetten eruit komen vallen. U zult poductief werk af moeten leveren, anders gebeurd er weinig tot niets. Dit kan betekenen dat u 3 tot 4 maanden full time zult moeten werken aan het opbouwen van een full time passief inkomen. Maar realiseert u zich goed dat er geen baas ter wereld is die u “levenslang” gaat betalen voor slechts 3 tot 4 maanden full time werk.

Start hier