MLM marketing

Start vandaag

MLM marketing staat voor marketing op basis van multi levels. Het is een promotie methodiek voor producten en diensten welke regelrecht vanuit Amerika is komen overwaaien. Het systeem maakt gebruik van onafhankelijke distributeurs die zelf verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van een team met nieuwe distributeurs. De beloning binnen een MLM marketing systeem is gebaseerd op basis van verkoop. Dit wordt ook wel no cure no pay genoemd. Omdat geen sprake is van discriminatie van distributeurs op welke wijze dan ook staat deelname over het algemeen open voor iedereen.

Helaas kent MLM marketing ook een keerzijde. Want de begeleiding van nieuwe distributeurs is vaak minimaal en de wervingsprincipes zijn over het algemeen gericht op het uitnodigen van nieuwe potentiële distributeurs vanuit de eigen vrienden- en kennissenkring.

Wie zich interesseert in MLM marketing is vaak op zoek naar een manier om een nieuw leven op te bouwen. Een leven wat soepel verloopt en waar geld geen issue meer is. Het nadeel van de vele MLM marketing programma’s is echter dat de systemen deze zekerheid niet altijd bieden. Kijk maar eens goed om u heen. Er zijn binnen MLM of netwerk marketing altijd meer distributeurs die hun omzet doelstellingen bij lange na niet halen dan de zeer succesvollen. Dit heeft simpelweg te maken met het systeem. Het systeem is namelijk niet voor iedereen geschikt.

Een en ander zal een stuk makkelijker gaan wanneer u al financiële zekerheid heeft. Deze financiële zekerheid kunt u bereiken door de cursus Passief Inkomen met Google Adsense met goed gevolg te doorlopen. Niet alleen leert u een passief inkomen op te bouwen, u kunt het ook nog eens inzetten om uw MLM business te promoten. Zo maakt u gebruik van twee manieren om passief inkomen op te bouwen. Uw MLM business én Google.

Financieel succes betekent onder andere dat u onafhankelijk bent. Onafhankelijk van een inkomstenbron. Wanneer u dus meerdere inkomstenbronnen naast elkaar heeft lopen, wordt het steeds interessanter. Het maakt dan namelijk niet meer uit of een MLM marketing bedrijf waarin u actief bent stopt. De overige distributeurs moeten weer van onder af aan beginnen. Maar u niet…

Start hier