Meer omzet genereren

Start vandaag

Als ondernemer is vaak de vraag hoe u meer omzet genereren kunt. Dit komt met name doordat de meeste ondernemers hun onderneming hebben opgebouwd op basis van actieve omzet. Hiermee wordt bedoeld dat omzet behaald wordt per opdracht en dat wanneer een opdracht is afgelopen ook de betaling (en daarmee zekerheid) stopt. Het is daarom van belang dat ondernemers een ideale mix maken van verschillende actieve en passieve inkomstenstromen. Omzet uit meerdere en diverse kanalen dus eigenlijk.

Actieve en passieve kanalen die meer omzet genereren

In de vorige alinea is reeds uitgelegd hoe actieve omzet werkt. Maar passieve omzet is iets anders. Passieve omzet is bijvoorbeeld een (service) abonnement of een strippenkaart. Een vaak over het hoofd gezien idee om extra omzet te genereren is door gebruik te maken van de combinatie branding en het verkopen van externe advertenties.

Een extra omzetstroom voor ondernemers via Google Adsense

Iedereen kan tegenwoordig online een extra aanvullend inkomen opbouwen. Nog veel makkelijker wordt het wanneer u al ondernemer bent. Dan kunt u namelijk een combinatie maken van branding en externe omzet. Hoe werkt dat? Op verschillende advertentienetwerken kunt u een artikel over uw branche, markt of zelfs onderneming publiceren. De eigenaar van het advertentienetwerk plaatst advertenties van Google op dit netwerk. De eigenaar wil content, u wilt reclame. Een win-win situatie dus.

Het inkomen uit Google Adsense is afhankelijk van de inspanning die u hierin steekt. Maar wanneer u er echt voor gaat zitten is het mogelijk enkele honderden Euro’s per maand extra omzet binnen te halen met een relatief kleine dagelijkse inspanning. Vanzelfsprekend moet het groeien, maar als u eenmaal op een punt bent aangekomen waar u voldoende volume heeft, kunt u rekenen op een steady bron van extra inkomsten. Wilt u weten hoe dit werkt? Bestel dan de cursus Passief Inkomen met Google Adsense en begin vandaag nog met het opbouwen van een extra inkomen.

Start hier