Internet marketing expert

Start vandaag

Het worden van een internet marketing expert kan op verschillende manieren. Allereerst is het internet een markt waar men leert door toe te passen. Maar om zelf het wiel nu volledig uit te vinden gaat ook weer een beetje ver. Lees daarom de tien beste boeken op internet marketing gebied. Een boek als bijvoorbeeld “Wat zou Google doen?” mag niet in uw boekenkast ontbreken. Wees verder voorzichtig met het lukraak kopiëren van gedrag en informatie van anderen. Ongeveer 80% van de informatie die (gratis) online beschikbaar is over internet marketing is gebaseerd op ideeën en niet op daadwerkelijke praktijkervaring. Bestudeer de fora en de problemen waar mensen tegen aan zijn gelopen de afgelopen jaren maar realiseer u goed dat het merendeel van de forumleden in dezelfde levensfase van de internet marketing cyclus zitten als waarin u zich bevindt.

Het worden van een internet marketing expert gaat daarmee niet over een nacht ijs. U zult de juiste en interessante informatie moeten verzamelen, dit in de praktijk moeten testen en hier uw eigen conclusie uit trekken. Want praktijkervaring is en blijft nog steeds de beste graadmeter voor een werkend systeem.

Laat u niet in de luren leggen en begin uw onderzoek op stabiele platforms als Wikipedia. Schrijf uw vragen op en zoek naar antwoorden. De meeste van de antwoorden zijn relatief makkelijk te vinden. Zeker wanneer u uw gezond verstand gebruikt. Toch blijft er nog steeds een grijs gebied wat met name door de zoekmachines is opgezet. Zoekmachines geven namelijk geen volledige inzage in hun werkwijze. En dat maakt het online “spelletje” erg interessant.

Start hier