Hypotheek versneld aflossen

Start vandaag

Veel Nederlanders hebben het gehad met de bankensector. Een nieuw woord heeft zelfs zijn intrede gedaan om de bankier te beschrijven. De “graaier” heeft niet meer het beste voor met zijn klant en dus wil de Nederlander graag zo onafhankelijk mogelijk van de bank zijn. De hypotheek versneld aflossen is dan ook een van de vele manieren om op korte termijn deze onafhankelijkheid te creëren.

Maar naast de bankiers zelf is er nog een ander gegeven. De overheid heeft de afgelopen jaren flink bijgesprongen om banken van de afgrond te redden. De knulligheid waarmee verlies genomen wordt spreekt boekdelen. Dit wordt door velen als de tweede belangrijke reden gezien waarom men de touwtjes met de bank zo ver mogelijk wil doorknippen.

Het versneld aflossen van de hypotheek is leuk. Maar dit moet natuurlijk wel kunnen. De financiële armslag is niet altijd aanwezig. Dat maakt het lastig extra af te lossen. Daarom zien wij steeds vaker mensen die de cursus Passief Inkomen met Google Adsense afnemen die door gebruik te maken van internet marketing een aanvullend geldpotje opbouwen waarmee ze bepaalde uitgaven financieren. Wanneer dit ook voor u geschikt en interessant is, houdt er dan rekening mee dat uw hypotheek over het algemeen niet binnen enkele weken zal zijn afgelost. Hier moeten we wel reëel in zijn. Het zal even duren. Maar door gebruik te maken van het Google Adsense programma hoeft u in ieder geval uw directe inkomen niet aan te spreken om extra en versneld af te lossen.

Start hier