Hoeveel verdien je met Adsense?

Start vandaag

Een veelgestelde vraag door mensen die net beginnen met het Pay Per Click programma van Google is, hoeveel verdien je met Adsense. Logisch, want als men ergens mee gaat beginnen is het belangrijk te weten wat de potentie is. Het merendeel van de webmasters die een inkomen met Adsense willen opbouwen bereiken hun doel niet. Dit heeft vooral te maken met de beperkte tijd en energie die zij in hun project stoppen. Daarnaast is het ontbreken van een visie ook een reden waarom het vaak net niet lukt. Als we hier over nadenken is het niet meer dan logisch. Want zit er op een nutteloze website zonder inhoud te wachten? Hieruit vloeit voort dat de website een toegevoegde waarde moet leveren, wil deze bezocht worden. Kijk bijvoorbeeld naar een website als nu.nl, die niet alleen bezoekers maar zelfs fans heeft; internet gebruikers die regelmatig (vaak zelfs dagelijks) terugkeren.

Het antwoord op de vraag hoeveel verdien je met Adsense is te vinden in de bandbreedte tussen niets en enkele duizenden Euro’s per dag. Hoe beter de website aansluit aan de behoefte van een doelgroep, hoe groter de kans dat de advertenties die via Adsense op de website worden gepubliceerd aansluiten, en hoe groter de kans dus dat men op de advertentie klikt. Alles staat en valt daarom dus met het niveau dat u nastreeft en de doelgroep die u aanspreekt.

Op zich is het opzetten van een Adsense website niet zo lastig. Ook het onderhoud van de website hoeft, als deze eenmaal staat niet heel erg veel tijd in beslag te nemen. Maar ook hier, u moet wel weten wat u aan het doen bent en welke acties het meeste resultaat opleveren. De e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense vertelt u hier meer over. Na het volgen van de e-cursus kunt u direct aan de slag. Binnen een paar dagen kunt u zelf gaan bepalen hoeveel u verdient met Google Adsense!

Start hier