Hoe kan ik geld verdienen met internet

Start vandaag

Heeft u in deze dure maanden extra geld nodig en stelt u zichzelf regelmatig de vraag “hoe kan ik geld verdienen met internet”, wees dan niet getreurd. U bent niet de enige die met deze vraag rondloopt. Onderzoek heeft aangetoond dat een groot aantal bezoekers van deze website graag wil weten hoe zij geld kunnen verdienen met internet. Omdat deze website zich hier voor een groot deel op richt, zullen wij een onderdeel hiervan bespreken.

Geld verdienen met internet is niet zo heel erg moeilijk. Zeker niet wanneer u weet hoe het in zijn werk gaat. Maar voordat u denkt en zegt dat dit met alles zo is, zullen we in het kort een boekje opendoen over een van de meest interessante en makkelijke manieren om een online inkomen op te bouwen. Het blijkt namelijk mogelijk te zijn om met enkele maanden werk een (basis) jaarinkomen te verdienen. Voordat u direct de handdoek in de ring gooit omdat dit onmogelijk zou zijn, is het verstandig toch even te lezen wat hier staat. Er zijn namelijk methoden waar serieus, hard en professioneel gewerkt moet worden om resultaat te behalen. Doet u dit ook nog eens op de juiste manier dan zullen er vele deuren opengaan.

De methode die we hier bespreken heet Google Adsense. Adsense is een onderdeel van het advertentie programma dat Google gebruikt om haar zoekmachine functionaliteit gratis aan te kunnen bieden aan de gebruiker. Adsense rekent adverteerders een bedrag per klik. Webmasters (eigenaren van websites) ontvangen 68% van de kosten van deze advertentie wanneer er via een advertentie op hun website op de advertentie wordt geklikt.

Het is normaal dat tussen de 1 en 5% van de bezoekers van een website op een banner of advertentie klikt. Dit zorgt ervoor dat u kunt uitrekenen wat u moet doen om een full time inkomen te verdienen. De gemiddelde klikwaarde van een advertentie ligt tussen de 25 cent en een Euro. Laten we voor het gemak van dit artikel er vanuit gaan dat u 25 cent per klik ontvangt en dat 1% van de bezoekers op uw website op een advertentie klikt. Wilt u 100 Euro per maand verdienen, dan zult u dus 400 kliks van 25 cent per maand moeten krijgen. Wanneer 1% van de bezoekers op een advertentie klikt zult u dus 400 kliks x 100 = 40.000 bezoekers per maand moeten aantrekken. Om 40.000 bezoekers per maand aan te trekken kunt u één heel sterk artikel schrijven. Dit is echter niet heel erg makkelijk. Realistischer is om 40 artikelen te schrijven die 1.000 bezoekers opleveren, 400 artikelen die 100 bezoekers opleveren of zelfs 4.000 artikelen die 10 bezoekers opleveren.

De oplettende lezer zal zeggen dat 100 Euro wel erg weinig is voor 4.000 artikelen. Dit is echter een maandelijks terugkerend fenomeen en dat verandert de zaak.

Wilt u meer van dit soort tips, bijvoorbeeld hoe u de juiste keywords kunt selecteren, bestel dan vandaag nog de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense. Voor 15 Euro weet u exact wat u moet doen en waar u moet beginnen zodat ook u enkele honderden Euro’s per maand kunt gaan verdienen met uw online werkzaamheden.

Start hier