Hoe geld verdienen online

Start vandaag

Er zijn vandaag de dag steeds meer mensen die een online inkomen opbouwen. Zowel part time als bijverdienste als full time met een aanzienlijk hoger en navenant inkomen. Wilt u daarom weten hoe geld verdienen online in zijn werk gaat, verdiep u dan eens in het Adsense model van Google.

Adsense werkt volgens het pay per click model waarbij adverteerders aan Google een vergoeding betalen per klik op de advertentie of banner. Google betaald op haar beurt een deel van deze vergoeding, 68%, uit aan de webmaster die zijn website beschikbaar stelt voor de advertenties van Google.

Een prima verdienmodel, vooral omdat de totale commerciƫle en administratieve afhandeling door Google wordt gedaan. U hoeft geen adverteerders te werven, kliks in de gaten te houden, adverteerders laten betalen, etc. Dit alles wordt al voor u gedaan. Het zorgt ervoor dat u met Google Adsense de juiste focus kunt behouden. De focus op het leveren van kwaliteit en toegevoegde waarde wordt daarmee een win-win situatie.

Grootverdieners als de nieuwswebsite Nu.nl, maar ook kleinere partijen zoals Crimesite gebruiken Adsense als een onderdeel van hun verdienmodel. Met tien- tot honderdduizenden bezoekers per maand kunnen deze websites een interessante omzet bijschrijven. Deze voorbeelden tonen duidelijk aan dat online een inkomen opbouwen verder gaat dan gewoon een paar artikeltjes schrijven en online plaatsen.

Start hier