Hoe geld verdienen als kind

Start vandaag

Het is in veel van de gevallen lastig om als minderjarige een inkomen op te bouwen. Baantjes in de supermarkt en als pizzakoerier zijn nog steeds mogelijk. Maar verder houd het eigenlijk wel op. Dat is natuurlijk ontzettend jammer want werkmoraal is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Hoewel minderjarigen moeilijk aan de slag kunnen bestaan er mogelijkheden online. Affilliate partijen en Google sluiten minderjarigen over het algemeen uit wanneer zij zich aanmelden voor hun programma’s. Wel is het mogelijk om als minderjarige een soort voorsprong te nemen en alvast enkele jaren voorbereidingen te treffen. Tijdens deze voorbereidingsperiode kan er geen zaken gedaan worden met een affiliate partij of bijvoorbeeld Google Adsense.

Dit scenario is natuurlijk aan alle kanten erg vreemd. Wie wil er immers enkele jaren voor niets werken om pas veel later te kunnen “cashen”. Het is niet de meest logische stap maar kan wel degelijk een interessante inkomstenbron worden. Het duurt namelijk over het algemeen tussen de twee en drie jaar voordat een stabiel punt is bereikt met betrekking tot online vindbaarheid en zichtbaarheid.

Net als de vakken op school is het bij het opbouwen van een online inkomen ook noodzakelijk om goed voorbereid te zijn. Bestudeer daarom goed hoe het internet werkt en blijf verre van dingen die niet mogen of die niet werken. Online geld verdienen als kind is namelijk mogelijk, maar gaat niet over rozen.

Start hier