Gratis geld winnen

Start vandaag

Sweepstakes zijn sinds jaar en dag gemeengoed als marketing instrument. Met name Reader’s Digest gebruikt deze techniek al jaren. Het is een manier om te zorgen dat gratis geld winnen of spullen krijgen mogelijk wordt. Aan de hand van vooraf door de notaris bepaalde nummers kunnen onwetende spelers meedingen naar een prijs. De sweepstake heeft verder als uitgangspunt dat er geen enkele tegenprestatie mag worden verwacht van de deelnemer.

Vanzelfsprekend zijn er veel verschillende varianten op deze manier van gratis geld winnen. Het overgrote deel is echter nep. De vraag is daarmee hoe belangrijk dit gratis geld winnen nu eigenlijk voor u is. Dromen is namelijk leuk, maar wanneer de eindjes aan elkaar geknoopt moeten worden slaat dit natuurlijk helemaal nergens op.

Het komt dus allemaal neer op zekerheid. En gokken biedt geen zekerheid. Wat wel zekerheid biedt is een professionele werkhouding waarbij de focus wordt gelegd op het gebruiken van bewezen strategieën.

Een van de meest vooraanstaande strategieën is het Adsense programma van Google. Met de cursus Passief Inkomen met Google Adsense leert u hoe u hier mee aan de slag kunt. Hoewel de cursus kort en bondig is, zult u leren hoe u binnen enkele maanden al het fundament kunt leggen onder een full time inkomen. Dat is natuurlijk veel beter en biedt meer zekerheid dan gratis geld winnen.

Start hier