Google Adsense

Start vandaag

Google Adsense is de andere zijde van de medaille die Adwords heet. Adwords is het advertentie programma waar adverteerders via Google in de zoekresultaten van de zoekmachine kunnen adverteren. Om deze aanbieding nog sterker te maken mogen webmasters hun eigen website toevoegen aan dit netwerk. Zo worden advertenties van de adverteerder nog gerichter aan zijn (of haar doelgroep) aangeboden. De plaats waar webmasters hun website kunnen aanmelden heet Adsense. Adsense is daarmee een verlengstuk geworden van Adwords. Als u het eenmaal begrijpt is het simpel. Ik moest ook even teruglezen.

Google Adwords is een Pay Per Click advertentie programma. Dit is een van de vernieuwingen die het internet met zich heeft meegebracht. Want adverteren op basis van Pay Per Click is vergelijkbaar met het no cure no pay principe waarbij uitsluitend betaald hoeft te worden bij resultaat. Bij Pay Per Click hoeft de adverteerder alleen maar te betalen wanneer op de advertentie wordt geklikt.

Google Adsense is voor veel webmasters en zelfs eigenaren van kleine websites een interessante mogelijkheid om het inkomen aan te vullen of de omzet te vergroten. Het is laagdrempelig en simpel. Alleen moet u wel weten hoe het toe te passen zodat het oplevert wat u voor ogen heeft. Net als een recept zult u dus voor Google Adsense de juiste ingrediƫnten moeten gebruiken. De ingrediƫnten die u nodig heeft zijn een systeem, actie en doorzettingsvermogen. Meer weten? Schaf dan de cursus Passief Inkomen met Google Adsense aan. Het zal u direct op het juiste spoor zetten.

Start hier