Geld winnen

Start vandaag

Geld winnen is fantastisch leuk en zorgt voor een adrenaline kick. Het is echter behoorlijk onzeker. Want zeg nu zelf, hoe weet u welk Staatslot u moet kopen of welke postcode de Postcode Loterij Kanjer gaat winnen? Ook het roulette balletje en de kaarten in een pokerspel zijn vrijwel niet te voorspellen. Dit zorgt voor onzekerheid. Onzekerheid die natuurlijk gewoon kan worden beperkt.

Geld winnen kent onzekerheid. Geld verdienen daarentegen kan op verschillende manieren waarbij zekerheid vaak een onderdeel is. Allereerst is bij geld verdienen de salarisbetaling tot op zekere hoogte zeker. Ook wanneer u zelfstandig ondernemer bent kunnen inkomsten een zeker aspect hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor de ontvangst van betalingen op bepaalde vooraf bepaalde momenten.

Werkt u bijvoorbeeld “voor” Google door deel te nemen in het Adsense programma, dan weet u zeker dat tussen de 20e en 25e van iedere maand uw verdiende commissie wordt uitgekeerd. Dit kent altijd meer zekerheid dan u heeft bij geld winnen.

Een ander voordeel van het Adsense programma van Google is dat dit redelijk nauwkeurig te voorspellen is. Doet u weinig dan krijgt u weinig. Doet u de juiste dingen dan weet u bij benadering wat u maandelijks kunt verwachten.

Wilt u ook meedoen met het Adsense programma? Bestel dan vandaag de cursus Passief Inkomen met Google Adsense. U zult binnen enkele maanden zo’n stevig fundament leggen onder uw verdiensten dat dit tot in lengte van dagen een inkomen kan opleveren.

Start hier