Geld verdienen met websites

Het is bijna bizar te zien hoeveel mensen een online inkomen willen opbouwen. Geld verdienen met websites is al enige jaren een hot item. Het is namelijk voor vrijwel iedereen mogelijk en website te maken en hier geld mee te verdienen. Het verdienmodel en de haalbaarheid van de markt zijn de twee pijlers waarop u moet letten.
snapshot

Om geld te verdienen met websites kunt u een aantal dingen doen. Allereerst bestaat de mogelijkheid om natuurlijk uw eigen producten of diensten via de website te verkopen. Dit kan zelfs zo ver gaan dat u zelf websites verkoopt. Andere dingen die u kunt doen zijn onder andere het verkopen van producten van derden waarbij de totale leverantie door deze derde wordt overgenomen. Ook kunt u een website opbouwen als een soort advertentieplatform waarbij u beloond wordt voor bannervertoningen en advertentiekliks.

Met name de beloning op basis van advertentiekliks is interessant. Dit is namelijk voor de bezoeker van uw website de meest simpele actie die genomen moet worden. Niks geen telefoon oppakken, een e-mail sturen of de creditcard uit de portemonnee trekken. Advertentiekliks zijn anoniem en daardoor makkelijk. Vanzelfsprekend is de beloning die de webmaster ontvangt voor de klik lager dan een eventuele commissie bij verkoop.

Het advertentieprogramma waar hierover wordt gesproken heet Adsense en wordt aangeboden door Google. Eigenlijk kan iedereen met een website zich voor dit programma aanmelden. Hoe beter uw website is en hoe meer bezoekers u aantrekt, hoe interessanter het is voor Google. De hoogte van de inkomsten zijn dan ook direct afhankelijk van het bezoek dat u aantrekt op uw website. Meer weten? Bekijk dan eens de cursus Passief Inkomen met Google Adsense. Deze is namelijk geschreven voor mensen die meer willen weten over online geld verdienen en dit dusdanig serieus nemen dat zij ook daadwerkelijk van plan zijn tot actie over te gaan.

snapshot (2)