Geld verdienen met Twitter

Start vandaag

Social media is hot. Het wordt door zo verschrikkelijk veel mensen gebruikt dat het natuurlijk een commercieel effect heeft. Naast Facebook en LinkedIn is geld verdienen met Twitter een van de laatste rages waar men zich op richt. Belangrijk te realiseren bij het commercieel gebruik van social media is dat niemand zit te wachten op spam. Spam is namelijk irritant en staat synoniem voor negativiteit. Het moet dus anders.

De gouden tip voor geld verdienen met Twitter is uzelf als ontvanger van het bericht opstellen. Hoe zou u reageren als u dit bericht ontvangt? Zou u overgaan tot actie? Waarom zou u dat doen? Waarom niet? Al deze vragen moeten worden beantwoord voordat u een bericht uitstuurt. Zo kunt u door op een realistische manier naar uw Tweet te kijken frustratie en mislukking beperken.

Wellicht onnodig te zeggen, niemand is geïnteresseerd in spam. Alleen maar commerciële berichten uitzenden werkt niet. U zult dus eerst een relatie moeten opbouwen, een authoriteit moeten worden voordat u een commerciële boodschap de ether in kunt slingeren. Denk maar eens goed na hoe u zelf reageert op deze berichten.

Maar waarom eigenlijk zo moeilijk? Geld verdienen met Twitter is een proces. Een proces wat tijd en moeite kost. U heeft een lange adem nodig. Maar wat nu als u die niet heeft en eigenlijk op korte termijn al een extra inkomen moet verdienen? Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden op het internet om een inkomen op te bouwen. Google Adsense is zo’n manier. Wilt u meer weten? Lees dan eens verder hier en laat u verrassen door de kansen die er ook voor u online zijn.

Start hier