Geld verdienen met roulette

Start vandaag

De kans om te winnen met roulette is wanneer u slechts één getal speelt klein. Het balletje kan namelijk op één van de 36 getallen en het getal 0 vallen. Eigenlijk bent u dus volledig aan het geluk overgeleverd wanneer u wilt geld verdienen met roulette. Een van de meest slimme manieren is daarom uw verlieskans te verkleinen. De kans op verlies verkleinen zorgt er direct voor dat de kans om te winnen groter wordt. Een makkelijk voorbeeld is natuurlijk één getal spelen versus kiezen tussen rood en zwart. De kans dat de kleuren rood of zwart valt is 47% (er is immers ook het getal 0 welke de kleur groen heeft). Hoewel de uitkering een stuk kleiner is bij zwart of rood is de kans dat u verliest ook een stuk kleiner.

Zo zijn er nog veel meer methoden om uw verlieskans te verkleinen. Bijvoorbeeld door systemen te spelen. Zo is het mogelijk één fiche te verdelen over 12 opeenvolgende getallen, alle even of oneven getallen en zelfs specifieke combinaties. Nog steeds blijft roulette echter een spel waar geluk in grote mate bepalend is voor uw succes.

Ja het is natuurlijk erg spannend om mee te doen met roulette, maar het biedt geen enkele zekerheid. Daarom is het belangrijk te zorgen voor een stabiele bron van inkomen en het brood op de plank niet afhankelijk te laten zijn van uw geluk aan de roulette tafel.

Wilt u vrijheid en stabiele inkomsten, bekijk dan eens de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense hier. Deze e-cursus geeft u een kijkje in de achtergrond van Google en haar advertentieprogramma. Het zorgt ervoor dat u op een makkelijker manier de juiste stappen kunt zetten naar de opbouw van zekerheid en een prima passief inkomen. Een passief inkomen levert voldoende mogelijkheden op om te doen en te laten wat u zelf zou willen. Hierbij genomen dus ook uw bestaansinkomen. Dat is weer handig wanneer u onverhoopt minder fortuinlijk bent aan de roulettetafel. Hou er wel rekening mee dat gokken verslavend kan werken en dat het opbouwen van een passief inkomen met Google Adsense dat overwegend niet is.

Start hier