Geld verdienen met je mobiel

snapshot

Hoe werkt dat dan, geld verdienen met je mobiel is een veelgehoorde vraag in onze helpdesk. Het is niet voor iedereen duidelijk hoe geld is te verdienen met de mobiel. Dat is ook niet zo raar omdat de mobiel toch andere functionaliteiten heeft dan een PC of laptop. Toch zijn er een aantal mogelijkheden. We bespreken er hier vier.

1. Fysieke productverkoop

Door gebruik te maken van websites als Marktplaats en Speurders kunnen fysieke producten worden verkocht. Veel mensen die een product op dit soort sites aankopen willen graag het telefoonnummer van de verkoper weten. Makkelijk om het product af te halen maar ook om even de echtheid van de verkoper te toetsen. Het hebben van een mobiel is hierbij dus eigenlijk onmisbaar.

2. E-mails klikken

Een veelgebruikt online verdienmodel is e-mails klikken. Het device om te klikken maakt hierbij niet uit. Of men nu via een pc, laptop, tablet of mobiel klikt, het gaat erom dat er op e-mails geklikt wordt. Het is voor mensen met een mobiel en een internet connectie op deze mobiel mogelijk om e-mails te klikken en hier geld mee te verdienen.

3. Enquetes invullen

Tegen e-mails klikken schurkt een andere methode aan; enquetes invullen. Door uw visie op bepaalde zaken te geven kunt u meedoen aan de almaar groeiende behoefte aan consumenten informatie. Grote bedrijven bepalen namelijk op basis van de mening van de consument hun strategische richting. Door mee te doen aan enquetes kunt u deze bedrijven de juiste informatie aanleveren.

4. Passief inkomen

Een andere manier om eigenlijk meer simpel geld te verdienen komt door het opbouwen van een passief inkomen. Deze vorm van inkomen maakt het mogelijk om van echte vrijheid te genieten. Passief inkomen zorgt er namelijk voor dat u niet hoeft te werken om geld te verdienen.

Er zijn verschillende manieren waarop een passief inkomen kan worden opgebouwd. Een van deze manieren is het Adsense programma van Google. Met dit programma kunt u met relatief eenvoudig werk een full time inkomen opbouwen. Hier moet u alleen wel wat voor doen. Alles staat helder voor u beschreven in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense. Doe hier dus uw voordeel mee.

snapshot (2)