Geld verdienen met internet forum

Start vandaag

Geld verdienen met internet forum wordt door een enkeling goed aangepakt. Er zijn namelijk maar weinig kwalitatieve fora waar de bezoeker en de markt weten dat er discussies op hoog niveau worden gevoerd en dat adviezen gebaseerd zijn op kennis en ervaring. Net als op fora zoals Nujij en artikelsites als Infonu lijkt het erop dat zichzelf benoemde experts u voorzien van informatie. Met het beste fatsoen is het merendeel van de berichtgeving op deze fora nog niet als zinvol te zien. Natuurlijk, er is waardevolle informatie beschikbaar, men zal alleen wel erg goed moeten zoeken.

Wilt u een eigen internet forum starten, dan zult u allereerst een markt moeten vinden waar u het verschil kunt maken. Dit wil zeggen dat u onderling de bezoekers de informatie en vooral kwaliteit moet leveren waar zij op zitten te wachten. Een simpel “discussion board” staat en valt bij de input van de gebruikers en het minimaliseren van het aantal “trollen”, mensen die participeren om te zeuren of extreme reacties uit te lokken.

Het verdienmodel voor een internet forum is achtereenvolgens eigen producten, affiliate producten en pay per click advertenties. Product pushing wordt over het algemeen niet echt gewaardeerd. Dat maakt de promotie van uw eigen producten minder aantrekkelijk en succesvol dan andere modellen. Ook bij affiliate marketing waarbij een product ter verkoop wordt aangeboden is de kans op extreem succes relatief laag. Dit heeft te maken met de banner keuze die u maakt. U weet helaas nooit waar uw bezoekers exact naar op zoek zijn. De meest interessante manier om geld te verdienen met een internet forum is daarom de plaatsing van Google Adsense advertenties. Deze advertenties worden namelijk o.a. gekoppeld aan het surf- en zoekgedrag van de individuele bezoeker van uw website of forum. De kans dat een Adsense advertentie van toepassing is op de wensen van de individuele bezoeker is daarmee levensgroot.

Wilt u meer weten over het juiste gebruik van Google Adsense en wilt u geld verdienen met een eigen internet forum, neem dan eens een kijkje in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense waar u duidelijk wordt gemaakt hoe u door slim te werken in een korte tijd een interessant basis inkomen en soms zelfs full time inkomen op kunt zetten.

Start hier