Geld verdienen met handel

Start vandaag

Het lijkt allemaal erg leuk om geld te verdienen met handel. Marktkooplui doen het dagelijks en ook kringloopwinkels houden zich ermee bezig. Zelfs op online verkoopsites zoals Marktplaats kunt u terecht. Maar toch is het allemaal geen vetpot wat er met handel verdiend wordt. Natuurlijk kunt u wel eens een klapper maken, maar de keerzijde van de medaille is dat u ook schade kunt oplopen doordat niet alle voorraad wordt verkocht, marges tegenvallen en er zo nu en dan gewoon helemaal geen vraag naar uw handel is.

Geld verdienen met handel kan daarom ook worden ingezet als een extra bezigheid naast uw core business. De druk wordt lager, er is geen afhankelijkheid. Dat zorgt er dus voor dat u kunt handelen omdat het leuk is en niet omdat uw avondeten ervan afhangt. Een iets interessanter uitgangspunt.

Veel mensen die geld willen verdienen met handel leggen de focus op fysieke producten die zij zelf in moeten kopen en daarna pas kunnen verkopen. Dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn blijkt wel uit de vele dropshippers die met succes en deel van het administratie en logistiek proces uit handen nemen.

Ook kunt u het over een geheel andere boeg gooien en u totaal richten op producten, diensten of zelfs advertenties van derden. Wanneer u op deze manier te werk gaat besteed u eigenlijk alles uit behalve de klantenwerving. Een van de meest laagdrempelige manieren om dit te doen is het Adsense programma van Google. Met dit programma zorgt u ervoor dat advertenties van klanten van Google op uw website worden geplaatst. Wanneer men op deze advertenties “klikt” ontvangt u hiervoor een vergoeding. Zeer laagdrempelig en wanneer u het goed doet zeer lucratief.

Het voordeel van het opbouwen van een Adsense imperium is dat dit zal resulteren in een passief inkomen. Alles wat u namelijk vandaag doet, zal tot in lengte van dagen zichtbaar blijven. Het is niet alleen interessant en lucratief maar ook nog eens voor iedereen mogelijk. Bekijk daarom eens de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense en bouw uw basis inkomen voordat u zich gaat bezighouden met geld verdienen met handel. Het moet namelijk wel leuk blijven.

Start hier