Geld verdienen met Google

Start vandaag

Geld verdienen met Google is een van de meest simpele manieren om een aanvullend inkomen op te bouwen. Het Adsense programma regelt praktisch alles voor u. Van werving van adverteerders tot aan de volledige administratieve afhandeling. En dat is nog eens handig want dan kunt u zich mooi richten op de zaken waar het echt om gaat: een goede website opbouwen en periodiek interessante content publiceren.

Dat het niet voor iedereen een simpele zaak is blijkt wel uit het grote aantal Adsense deelnemers die slechts enkele Euro’s per maand verdienen met dit advertentie programma. En dat is jammer want het kan zoveel beter. Geld verdienen met Google Adsense is namelijk mogelijk wanneer u bepaalde stappen doorloopt. Deze stappen zijn geen “rocket science”. Toch wordt het maar zelden toegepast. Een van de achterliggende gedachten is dat bezoekers uw website zullen moeten vinden en daarna op de advertenties moeten klikken. Het is absoluut niet realistisch te verwachten dat iedere bezoeker op een advertentie zal klikken. Over het algemeen zullen van de gerichte bezoekers ongeveer 2 tot 5% op een advertentie klikken. Dat wil zeggen dat u veel bezoekers nodig heeft voor een klik. Wilt u 100 kliks op een website binnenkrijgen dan zult u tussen de 2.000 en 5.000 bezoekers aan moeten trekken. En dat is niet makkelijk met slechts één artikel. Wat wel makkelijk is, is één bezoeker per artikel binnenkrijgen. Wilt u dus absolute zekerheid dan zult u 2.000 tot 5.000 kwalitatieve en unieke artikelen op uw website moeten plaatsen. Nu is dat heel erg veel. En gelukkig zal het zo’n vaart niet lopen omdat er meerdere wegen naar Rome leiden. Het is echter wel de mindset van de ervaren internet marketeer.

Wilt u meer tips en trucs over geld verdienen met Google leren, bestel dan direct de cursus Passief Inkomen met Google Adsense op deze website. U kunt dan direct aan de slag en vandaag nog beginnen met geld verdienen met Google. Makkelijker is het niet te maken.

Start hier