Geld verdienen met email

snapshot

Er zijn natuurlijk een aantal manieren om geld te verdienen met e-mail. Allereerst kunt u natuurlijk zelf e-mails met aanbiedingen naar uw mailinglijst toesturen. Het lastige daarbij is wel dat u voor een interessante conversie een goede lijst moet hebben en dat alle subscribers op deze lijst zelf hebben aangegeven uw mail te willen ontvangen.

Een andere en zeer laagdrempelige manier van geld verdienen met email is door het lezen van commerciële emails. Per gelezen email wordt een kleine vergoeding uitgekeerd. Het idee is dat door te lezen de interesse gewekt wordt en dat men daarna overgaat tot aankoop van het in de email aangeboden product. Maar ja, de vergoeding per gelezen email is zo laag omdat maar weinig lezers het product aanschaffen.

Het is net als bij veel andere verdienmodellen, er staat bij de opdrachtgever geen geldboom in de tuin en onderaan de streep moet er natuurlijk wel een positief eindresultaat zijn. Het heeft anders geen enkele zin om deze vorm van adverteren te gebruiken als het toch niets oplevert.

Geld verdienen met email is net als veel andere dingen gewoon een kwestie van geluk en soms ook toeval. Veel mensen die regelmatig emails lezen voor geld zijn hier per ongeluk ingerold. Ze weten dan ook vaak niet dat er nog veel meer te vinden is op het internet waarmee eenvoudig een extra inkomen op te bouwen is.

Eén van de meest interessante methoden om extra geld te verdienen online is het Google Adsense programma. Ook met Google Adsense is het mogelijk in uw eigen tijd, van waar u maar wilt een extra inkomen op te bouwen. Het voordeel van Google Adsense boven geld verdienen met email ligt in de inspanning welke u moet leveren om een inkomen op te bouwen. Geld verdienen met email levert geld op per actie. Google Adsense zorgt voor passief inkomen. De combinatie van emails en Google Adsense is daarmee rete interessant.

snapshot (2)