Geld verdienen met banners

snapshot

Een banner is een advertentie in plaatjesvorm. Het plaatje trekt de aandacht van de bezoeker van een website zodat deze tot actie over kan gaan. Geld verdienen met banners is mogelijk wanneer u een eigen website heeft. Dit kan simpel worden neergezet. Want zelfs gratis platforms zoals WordPress en Weebly bieden u een groot aantal kansen om zelfs een minisite met banners op te zetten.

Het nadeel van banner advertising is dat u in veel gevallen de adverteerder zelf moet benaderen, een administratie moet bijhouden en achter uw geld aan moet hollen. Niet altijd even interessant. Zeker niet wanneer u eigenlijk wilt focussen op het neerzetten van een stabiel platform wat tot in lengte van dagen kan renderen.

Gelukkig is er een alternatief waar al het werk voor u uit handen wordt genomen. Nog mooier is dat dit alternatief gratis is. Google Adsense heeft namelijk een win-win situatie voor u in petto. Adverteerders die het advertentie kanaal van Google gebruiken kunnen namelijk aangeven ook op aangesloten websites in het display netwerk te adverteren. Wanneer zij adverteren met een banner is dit zelfs de enige manier om deze banner te laten publiceren. Webmasters zoals u kunnen op hun beurt hun website aanmelden bij het display netwerk. Omdat Google hier voordeel bij heeft zal zij een groot deel van het werk uit handen nemen.

Wilt u weten en leren hoe ook u binnen enkele maanden net als vele anderen een full time inkomen kunt opbouwen door gebruik te maken van het Google Adsense programma, neem dan hier een kijkje. Deze cursus zet u op het juiste pad. Vandaag al.
snapshot (2)