Geld verdienen Groningen

snapshot

Wat maakt Groningen anders dan andere steden wanneer het gaat om geld verdienen kunt u zich afvragen. Allereerst is Groningen natuurlijk gewoon een grote stad. En in de grote stad is werkgelegenheid. Maar toch staat de factor arbeid in Groningen onder druk. Bedrijven gaan weg en ook de aantallen studenten worden iets minder. Dat vraagt om een andere aanpak.

Net als in de rest van Nederland is ook in het Noorden een levendige internet industrie. Op verschillende punten bestaat de mogelijkheid een eigen internet onderneming op te starten. Dit is al mogelijk vanaf enkele tientjes per jaar. Het hoeft dus in de verste verte niet prijzig te zijn een onderneming te starten.

Een van de mooiste startpunten om een online onderneming op te starten en te kijken of u hier wel gelukkig van gaat worden is het Adsense programma van Google. Adsense biedt namelijk aan mensen zoals u de mogelijkheid om een aantrekkelijk inkomen op te bouwen door Google van (nieuwe of unieke) informatie te voorzien. Google heeft u in feite nodig om de gebruikers van de zoekmachine informatie te leveren die ze nodig hebben.

Dit kan een beetje apart in de oren klinken maar kijk maar eens aandachtig naar een website zoals nu.nl. Op deze nieuwssite staan advertenties van derden en per vertoning of klik op de advertentie ontvangt Nu een vergoeding. Als Nu dit kan, kunt u het ook.

snapshot (2)