Geld verdienen blog

snapshot

Sinds jaar en dag is het blog voor velen een interessant medium. Lekker een eigen mening verkondigen en praten over onderwerpen die uzelf interessant vindt. Helemaal leuk is wanneer anderen dit met u eens zijn en u bezoekers aantrekt op dit blog. Maar wat nu wanneer u het wilt commercialiseren en het geld verdienen blog een uitgangspunt wordt. Het is een vraag die velen hebben. Daarom bespreken we het hier.

Veel mogelijkheden bestaan er voor mensen die een beetje een verhaal kunnen schrijven. Zeker wanneer anderen dit verhaal of het onderwerp of zelfs de schrijfstijl interessant vinden. Verschillende partijen zoals WordPress, Blogger, Weebly en Webs bieden u de mogelijkheid gratis (of betaald wanneer u meer wensen en eisen heeft) gebruik te maken van de blog faciliteiten.

Gratis blogs hebben vaak als nadeel dat u geen advertenties mag plaatsen en dat de totale controle van uw content niet meer bij u ligt. Op zich is dit erg jammer omdat WordPress bijvoorbeeld er een handje van heeft blogs die lange tijd niet veranderen gewoon te verwijderen. Daar gaat uw blog dan. Veel tijd en energie erin gestoken en het wordt gewoon weggehaald. Mooi balen.

Dit en meer tips, worden besproken in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense waar u leert hoe u een website of blog kunt inzetten als een cash cow voor een passief inkomen. Meer weten? Kijk dan hier en schrijf u vandaag nog in. Vandaag inschrijven betekent namelijk dat u vandaag ook al kunt beginnen met bouwen in de juiste richting!

snapshot (2)