Geld maken op straat

snapshot

U heeft ze vast wel eens gezien, verkopers die geld maken op straat. Vaak in de stromende regen, nog vaker terwijl ze worden genegeerd en afgewezen door de mensen die ze aanspreken. Hoewel de overwinning erg zoet smaakt wanneer eindelijk een verkoop plaatsvindt, moet de verkoper veel zelfvertrouwen hebben en eigenlijk gewoon met een stalen gezicht naar de volgende afwijzing aflopen.

Geld maken op straat is daarom vergelijkbaar met “cold calling” of koude acquisitie waarbij de telefoon wordt opgepakt en men simpelweg potentiële klanten gaat bellen om een afspraak te maken of product te verkopen.

Het is jammer dat het zo gaat want het overgrote deel van het winkelend publiek heeft geen interesse in deze vorm van verkoop. Gelukkig kan het vele maken makkelijker. Want hoe plezierig is het wanneer een klant op zoek is naar de oplossing die u kunt aandragen? Hoe veel makkelijker heeft u het wanneer iemand gewoonweg aangeeft graag meer te horen over uw product?

Het kan en is geen sprookje. Een zoekmachine heet niet voor niets zoekmachine. Zoek- en vindmachine zou misschien een betere benaming zijn. Maar wat denkt u dat mensen gaan doen online? Ze zoeken naar een oplossing voor hun probleem!

Wanneer u dus begrijpt hoe het internet werkt en waar u moet zijn om aan de juiste doelgroep uw producten aan te bieden, kunt u 24 uur per dag bij regen en zonneschijn en op iedere gewenst moment uw slag slaan. Wilt u weten hoe? Schaf dan vandaag nog de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense aan en leer hou u op ieder moment van de dag een online inkomen kunt opbouwen.

snapshot (2)