Geld krijgen

snapshot

Het nadeel van geld krijgen is dat het over het algemeen incidenteel voorkomt en dat hier dus niet echt op gerekend kan worden. Om extra zekerheid in te bouwen en minder afhankelijk van derden te worden kunt u wanneer de behoefte om geld te krijgen bestaat, een bijverdienste voor uzelf organiseren.

In het verleden was bijverdienen gemakkelijk. U opende bij wijze van spreken de krant en de part time banen lagen voor het oprapen. Had u geen krant, dan bracht u een bezoekje aan een uitzendbureau en kon u vaak dezelfde dag nog aan de slag.

Maar de tijden zijn ingrijpend veranderd. Uitzendbureaus hebben weinig tot geen bijbaantjes meer en wanneer deze al beschikbaar zijn moet men een hele waslijst aan diploma’s en cursussen hebben. Dat werkt niet altijd. Zeker niet wanneer de vraag klein is en het aanbod groot. Daarbij komt nog dat het lastig is geworden om “even voor een paar maanden” een bijbaantje te vinden. Ja in de horeca wil dat soms nog wel lukken. Maar soms biedt geen zekerheid.

Gezien het bovenstaande wordt het eigen initiatief steeds belangrijker. Wie wil er per slot van rekening afhankelijk zijn van derden en een trage overheid? Het plezierige aan de tijd waarin we leven is dat het makkelijker is dan ooit de overheid en werkgevers (gedeeltelijk) buitenspel te zetten. Door een online onderneming op te bouwen kunt u het heft in eigen handen nemen.

Wilt u geld krijgen van grote bedrijven zoals Google, bekijk het Adsense programma van Google dan eens. Met dit programma is het mogelijk voor iedereen die in het bezit is van een computer en internet verbinding een interessant en vooral stabiel periodiek terugkerend inkomen op te bouwen.

snapshot (2)