Geen inkomen

Start vandaag

In de hedendaagse samenleving komt het steeds vaker voor dat ontslagen vallen en men daarna geen nieuwe baan kan vinden. Ook komt het voor dat ondernemers – al dan niet gedwongen – de handdoek in de ring moeten gooien. In beide voorbeelden kan dit desastreuze gevolgen voor de portemonnee hebben. Want het hebben van geen inkomen maakt het leven op dit moment vrijwel onmogelijk.

Gelukkig zijn er voor mensen met doorzettingsvermogen, visie en geloof in zichzelf een aantal mogelijkheden om toch – vanuit huis – een inkomen op te bouwen. Allereerst zijn er natuurlijk de commerciële marketingbureaus die nieuwe klanten nodig hebben en u in ruil voor een plaatsje in de piramide of commissie gratis laten werken. Niet het meest ideale uitgangspunt omdat begeleiding vaak van een laag niveau is en daarmee de kans op succes minimaal. Dit is niet leuk om te lezen voor de netwerkmarketeers, maar wees eens eerlijk. Hoe vaak heeft u het succes gezien bij mensen zoals u in dit soort programma’s? Als al het werk dat was gedaan voor deze externe partijen was geïnvesteerd in een met zekerheid werkend systeem, zou de wereld er nu heel anders uit zien… Bepaal dus goed wat u met uw tijd wilt doen wanneer u geen inkomen heeft en snel succes moet behalen.

Een andere mogelijkheid om een aanvullend inkomen op te bouwen is gelegen in het advertentieprogramma van Google. Zeer overzichtelijk en daarbij voor iedereen te doen. Het gaat alleen niet vanzelf. Allereerst moet u weten wát u moet doen, daarna moet u weten hóe u dat het beste kunt aanpakken. Want zonder duidelijke begeleiding en uitleg zal deze leergang net als eigenlijk alles langer duren dan gepland.

Start hier