Freelance werk

Start vandaag

Het aantal kleine ondernemers, ZZP-ers en freelancers neemt bijna wekelijks toe. Freelance werk is voorhanden. De vraag is alleen of dit blijft. De freelancer is daarmee overgeleverd aan de marktsituatie en de omstandigheden bij zijn opdractgevers. In tijden waar de economie niet haar beste kant kent, is dat niet de meest interessante situatie om in terecht te komen. Daarom kan ook de freelancer profiteren van de mogelijkheden die het internet biedt voor het opbouwen van een aanvullend inkomen.

Een van de manieren om de (financiële) afhankelijkheid van opdrachtgevers te verkleinen is door online een aanvullend inkomen op te bouwen. Dit met als doel dag in dag uit de mogelijkheid te hebben in contact te komen met prospects, klanten en andere geïnteresseerden. Door uw eigen website in te zetten als kennisbank of informatiekanaal kunt u naast het opbouwen van naamsbekendheid ook advertentie inkomsten via het Pay Per Click kanaal van Google ontvangen. Dit hoeft elkaar in geen geval te bijten. Want dit informatiekanaal of deze kennisbank dient niet tot direct doel uw adviezen te verkopen.

Wanneer u wilt weten hoe dit werkt en wilt bekijken of dit ook voor u geschikt is, schaf dan vandaag nog, voor €14,95 de cursus Passief Inkomen met Google Adsense aan. In deze cursus wordt u op simpele manier uitgelegd hoe een inkomens aanvulling op te bouwen via het advertentie programma van Google. De cursus is zo ingericht dat u direct aan de slag kunt.

Start hier