Forum online geld verdienen

snapshot

Waarom zijn zo veel mensen op zoek naar mogelijkheden om te praten en discussiëren over online geld verdienen? Het lijkt af en toe wel alsof het forum online geld verdienen in het leven is geroepen als een soort bezigheidstherapie. Zelf benoemde experts verklaren alles wat buiten hun comfort zone ligt tot oplichting en zonder ook maar enige vorm van kennis, kunde en ervaring worden nieuwe ideeën afgezeken.

Vanzelfsprekend zijn er voldoende ideeën die oneerlijk en soms zelfs illegaal zijn. Het betekent echter niet dat alles illegaal is. Neem nu bijvoorbeeld Google Adsense eens. Dit advertentie programma van Google kent strenge regels. Regelmatig worden webmasters die niet voldoen aan de richtlijnen van het programma uit het programma gegooid. En terecht! Een van de grootste redenen tot het sluiten van de Google Adsense account is dat misbruik wordt gemaakt van het platform.

Het is bij Google Adsense verboden op de eigen advertenties te klikken. Dit wordt gezien als fraude. Het is ook verboden bij Google Adsense aan te moedigen om te klikken op deze advertenties. Ook dit wordt gezien als fraude. Het zal u niet verwonderen als 99% van de accounts die door Google worden gesloten met dit fenomeen te maken heeft. Maakt dit Adsense dan slecht? Nee, integendeel. Hoewel de webmaster (terecht) teleurgesteld is, heeft hij dit allemaal zelf gedaan. Eigen schuld, dikke bult. Toch wordt Google Adsense op verschillende fora als niet werkend en zelfs oplichting weggezet. Reden te meer om forum online geld verdienen lekker links te laten liggen en voor uzelf te kiezen.
 

snapshot (2)