Forum geld verdienen

snapshot

Op het forum geld verdienen vindt u over het algemeen niet de mensen die succesvol zijn. Helaas is het zo dat dit soort fora de aantrekkingskracht hebben op mensen die menen alles geprobeerd te hebben en door hun eigen onkunde of onwil de aanname maken dat het allemaal niet werkt.

En dat is een groot probleem.

Wanneer u een bedrijf wilt opzetten zult u moeten werken. Het is niet voor niets dat enerzijds alle fiscale stimuleringsmaatregelen vanuit de overheid zich richten op de eerste drie jaren van het ondernemerschap. Daarnaast laten ook de cijfers zien dat tijdens de eerste drie jaren van een onderneming de meeste ondernemers stoppen, failliet gaan of op een andere manier er de brui aan geven.

Het is simpel, hoe is het mogelijk dat men binnen enkele uren of binnen een dag kan zeggen dat iets niet werkt? Ja, vanzelfsprekend bestaan er de welbekende “scams” en andere vormen van oplichting, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat iedere manier om een stabiel online inkomen op te bouwen ook per definitie niet waar is.

Nog steeds zijn er voldoende mogelijkheden om online een inkomen op te bouwen. Men moet zich dan alleen wel goed realiseren dat online inkomen en hard werken hand in hand gaan. Na verloop van tijd kan een situatie ontstaan dat passief inkomen bereikt wordt. Het is echter naïef en zelfs een beetje kortzichtig om te verwachten dat dit mogelijk is met één enkele korte inspanning.

Het merendeel van de online verdienmodellen die echt werken hebben een aanloop periode nodig van minimaal 6 maanden, minimaal 1 uur per dag. Pas wanneer u dit heeft geprobeerd en het werkt niet, kunt u zeggen dat het niets is. Dat dit een investering is die voor velen te groot is, is begrijpelijk. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Maar wanneer u de regels van het spel speelt en vol blijft houden dan is de kans op een overwinning levensgroot. Test het zelf maar uit. U zult verbaasd staan van de potentie die nog steeds bestaat.
 

snapshot (2)