Extra geld verdienen vanuit huis

snapshot

Extra geld verdienen vanuit huis is met de komst van het internet eigenlijk voor iedereen mogelijk geworden. De verschillende verdienmodellen zorgen aan alle kanten voor kansen. Of u nu eigen producten, advertenties of producten van anderen wilt verkopen doet niet terzake. Mogelijkheden te over.

Zelfs wanneer u geen eigen producten heeft en geen zin heeft om adverteerders of leveranciers te benaderen zijn er een groot aantal mogelijkheden. Zoals uitzendbureaus bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zijn er affiliatepartijen die bemiddelen tussen online marketeers en product aanbieders. Soortgelijke tussenpersonen bestaan ook voor advertenties. Op deze manier wordt het werken u wel erg makkelijk gemaakt.

Grofweg zijn er drie mogelijkheden om extra geld te verdienen vanuit huis. Allereerst heeft u de eigen producten en diensten. Dit kan strekken vanaf tweedehands goederen via Marktplaats en Speurders tot aan consultancy en advisering over verschillende onderwerpen.

Een tweede manier van extra geld verdienen vanuit huis heeft betrekking op verkoop op commissie basis. Dit kan via de telefoon of via het internet plaatsvinden waarbij met name de laatste erg interessant is.

De derde manier om vanuit huis extra geld te verdienen heeft betrekking op online bezigheden waarbij u advertenties op uw website of bij uw online gepubliceerde artikelen plaatst en een vergoeding ontvangt voor iedere bezoeker of advertentie “klik”. Dit laatste noemt men “Pay Per Click” en is voor zoekmachines als Google, Yahoo en Bing het inkomstenmodel.

Met name het Pay Per Click model van Google (Adsense genaamd) levert voor duizenden online marketeers over de hele wereld een zee interessante bijverdienste en soms zelfs hoofdinkomen. Meer informatie over dit verdienmodel en een pasklaar stappenplan om vandaag te beginnen kunt u vinden in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense welke u hier kunt aanvragen.
 

snapshot (2)