Enquetes invullen voor geld

snapshot

Enquetes invullen voor geld is een aantrekkelijke vorm van bijverdienste die gemakkelijk vanuit huis of zelfs de bibliotheek kan worden gedaan. U hoeft er in veel gevallen dus zelfs niet eens een eigen computer voor te hebben.

Hoewel het interessant klinkt om uw mening te geven over nieuwe producten, verpakkingen, merken of zelfs de omgeving, is het niet altijd even lucratief. Bedrijven die uw antwoorden kunnen gebruiken willen namelijk een bepaalde vorm van zekerheid dat de informatie die zij ontvangen bruikbaar is. Zoals u zich wel kunt voorstellen zijn er veel mensen die enquetes invullen voor geld zien als een snelle manier om even de eigen bankrekening te spekken. Het is vergelijkbaar met het “klikken op e-mails”. Het doel is niet om een vergoeding aan u te betalen, het doel is een product aan u te verkopen. Zolang u de visie van de afnemer van het bedrijf goed in uw oren knoopt, zult u inzien waarom enquetes invullen voor geld geen duurzaam inkomsten model voor u zal zijn.

Wanneer u serieus geld wilt verdienen op internet zult u meerdere verdienmodellen moeten aanspreken. Zo bent u niet afhankelijk van één aanbieder. In het verleden is maar al te duidelijk geworden dat één verdienmodel gevaarlijk kan zijn en dat u hier maar beter geen al te grote afhankelijkheid aan kunt geven.

Wanneer u een stabiel online inkomen wilt opbouwen kunt u eens verder kijken en naast enquetes invullen voor geld ook affiliate marketing en Google Adsense onderzoeken. Dit zijn twee grote modellen die het mogelijk maken passief inkomen op te bouwen. Het verschil met enquetes invullen is dat actie en reactie in direct verband staan. Met affiliate marketing en Google Adsense is dat niet het geval. Wat u bij deze twee verdienmodellen vandaag doet, kan tot in lengte van dagen geld opleveren. En het mag duidelijk zijn dat de combinatie van actief en passief inkomen natuurlijk erg interessant is.
 

snapshot (2)