Enquete geld verdienen

snapshot

De mogelijkheden voor het verdienen van extra inkomen zijn vandaag de dag legio. Via het internet kunt u veel verschillende markten aanboren. Eén van deze markten is het onderzoek van consumentengedrag en wensen vanuit de markt. Omdat verschillende multinationals en onderzoeksbureaus altijd op de hoogte willen zijn van de gedachten van de consument, betalen zij regelmatig om de mening van mensen te horen.

Met een enquete geld verdienen is niets nieuws. Voordat het internet bestond waren er al telemarketeers, mystery shoppers en winkeltesters actief. Al met al is er door de jaren heen gewoon een extra kanaal bijgekomen; het internet.

De vergoeding die men krijgt voor het invullen van een enquete is gebaseerd op een combinatie van factoren. Zo spelen de totale onderzoeksresultaten een rol en wordt er gekeken naar hoe serieus de ondervraagden de antwoorden op de specifieke vragen beantwoorden. Wanneer blijkt dat er met de pet naar gegooid is of wordt dan is de vergoeding per ingevulde enquete vanzelfsprekend stukken lager dan wanneer dit wel op een serieuze manier wordt gedaan.

Het voordeel van geld verdienen met het invullen van een enquete is dat het meestal vanuit huis gedaan kan worden. Het is echter geen stabiele bron van inkomsten omdat onduidelijk is wanneer een volgende enquete zal worden afgenomen.

Wilt u daarom geld verdienen online of een aantrekkelijke bijverdienste opbouwen, kijk dan naast het invullen van enquetes ook eens naar de andere online verdienmodellen zoals Google Adsense. Met Google Adsense is het namelijk mogelijk een extra en passief online inkomen op te bouwen. Google Adsense is een van de weinige verdienmodellen waarbij de mogelijkheid bestaat om binnen een jaar zo’n stabiele basis op te bouwen dat u hier tot in lengte van dagen plezier van kunt beleven. Ervaar het zelf en leer vandaag nog hoe ook u een inkomen uit Google Adsense kunt opbouwen.
 

snapshot (2)