Eigen baas

Start vandaag

Steeds vaker wisselt de werknemer zijn arbeidscontract in voor een (soms) onzeker bestaan als eigen baas. De markt voor ZZP-ers en freelancers wordt met de dag groter en de overheid maakt het met de vele belastingen niet makkelijk voor werkgevers om personeel in vaste dienst te nemen. Een ideale situatie ontstaat voor werknemers die onafhankelijk willen zijn en daarnaast bij hun oud werkgever een opdracht willen vervullen.

Het nadeel van de bovenstaande situatie is dat er geen sprake is van een arbeidsovereenkomst en daarom ook geen ontslag- of arbeidsrecht van toepassing is op de werkrelatie. Is er geen werk meer of gaat het minder, dan bent u de eerste die de deur wordt gewezen. Het is een situatie die de laatste tijd steeds vaker voorkomt. Om die reden zal een zelfstandig ondernemer zijn inkomen veilig moeten stellen vanuit meerdere bronnen. Een eenvoudig op te zetten verdienmodel is Passief Inkomen met Google Adsense. Het is nooit te laat om hiermee te beginnen, maar hoe eerder u ermee begint – bij voorkeur tijdens uw werkrelatie – hoe langer de tijd u heeft om uw Adsense imperium tot wasdom te laten komen. Wat wordt hiermee bedoelt? Wanneer u dagelijks een uurtje tijd investeert in het opbouwen van uw inkomen via Google Adsense zult u na drie tot vier maanden een zeer impossante database van Adsense artikelen hebben opgebouwd. Deze database is voor Google geld waard. Google neemt deze database op in haar “display netwerk” en deelt advertentie inkomsten met u. Een makkelijker verdienmodel bestaat er eigenlijk niet.

Wacht niet tot het te laat is en u uw opdrachtgever de deur dicht doet. Gebruik dit moment om rustig maar zorgvuldig een extra inkomen op te bouwen. Na verloop van tijd zult u merken dat stress afneemt en uw werkvreugde toeneemt.

Start hier