Een voorspelbare strategie

snapshot

Wanneer u naar Amsterdam gaat, volgt u een vooraf uitgestippelde route. Wanneer u appeltaart bakt, volgt u het recept. Wanneer u een vreemde taal wilt leren, volgt u een cursus. Wanneer u auto wilt leren rijden, neemt u rijlessen.

Maar…

Wanneer de eerste stappen in een online marketing avontuur worden gezet wordt regelmatig een andere houding aangenomen. Eigenlijk is dat een beetje gek. Een aantal dingen zijn namelijk regelmatig zichtbaar. Veel startende internet marketeers lijken te denken dat met weinig of geen werk een mega fortuin kan worden opgebouwd. Dit is alsof je pannenkoeken gaat bakken en maar een kwart van de noodzakelijke hoeveelheid melk in de mix stopt
omdat het zo ook wel moet lukken. Vanzelfsprekend zijn die pannenkoeken klonterig en niet te eten. Niet heel raar
denkt eigenlijk iedereen die wel eens pannenkoeken heeft gemaakt.snapshot (1)

Maar wat als we deze parallel eens trekken naar affiliate marketing of passief inkomen met Google Adsense. Stel dat er een kwart noodzakelijke hoeveelheid tijd, moeite, kennis en energie gestoken wordt in bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie?

Op basis van het bovenstaande zegt u natuurlijk “Ja, dat is natuurlijk niet zo vreemd dat dit niet goed gaat”. Toch zijn er duizenden, zo niet honderdduizenden lieden die dagelijks hun uiterste best doen een online imperium op te bouwen. Vol trots vertellen ze iedereen die het (wel en niet) wil horen dat ze online ondernemer zijn, ondertussen wetend dat de hoogte van de volgende salaris betaling wederom zal tegenvallen.

In het land der blinden is éénoog koning en omdat het internet eigenlijk voor iedereen toegankelijk is, worden zo nu en dan adviezen gegeven die kant noch wal raken. Enerzijds jammer natuurlijk, anderzijds wordt hiermee toch ook wel het verschil tussen de welwillende hobbyist en de ware professional aangetoond.

En dat is waar het bij Passief Inkomen met Google Adsense om gaat. Professionals behalen resultaat omdat zij een voorspelbare strategie hanteren. Maar wat is dat nu eigenlijk een voorspelbare strategie en waarom is dit zo belangrijk? Een voorspelbare strategie is eigenlijk niets meer dan een navigatie systeem om via de kortste danwel snelste manier het eindpunt te bereiken. Zo’n navigatie systeem in de auto bijvoorbeeld heeft kaartlezen grotendeels overbodig gemaakt met alle voordelen van dien. Het verkeer is namelijk een stuk veiliger geworden sinds mensen niet meer hoeven te concentreren op de weg én het turen in een boekje waar alle wegen opstaan behalve die waar nu gereden wordt.

Zonder gekheid. Het mag duidelijk zijn dat een systeem werkt. Ook in de zakenwereld. Het meest bekende voorbeeld van een werkend systeem is natuurlijk het franchise model van McDonalds. Waar u ook komt ter wereld de gouden driepoot is zichtbaar en herkenbaar. Maar ook de inrichting, de aankleding en grote delen van de menu kaart en daarmee dus de smaaksensatie is overal grotendeels gelijk. Voor een franchisenemer is het simpel: voer uit wat het hoofdkantoor adviseert en de vestiging zal succesvol zijn. Wijk af van de gebaande paden en het zal een lastige exercitie worden. Dat de uitvoering van regels niet voor iedereen geschikt is, blijkt wel uit het grote aantal ondernemers dat ondanks alles toch het wiel zelf uit wil vinden. In sommige gevallen is dat voor te stellen. Maar in veel gevallen juist helemaal niet. En dat is waar Passief Inkomen met Google Adsense over gaat.

Dit programma is absoluut niet voor iedereen. Het is namelijk een navigatie systeem met duidelijke paden die gevolgd moeten worden om met zekerheid een bepaald resultaat te behalen. Vanzelfsprekend zijn er vele wegen die naar Rome leiden. Wanneer u echter in de file terecht komt of met de auto over water uw bestemming moet bereiken kunt u behoorlijke vertraging oplopen. En dat is nu net niet de bedoeling. De e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense is daarmee op maat gemaakt voor mensen die weten dat het bouwen van een degelijk fundament tijd, moeite, energie, inspanning en duidelijke sturing kost en dat voor niets de zon opgaat.

Bent u op zoek naar een magische toverformule waar kaboutertjes al het werk verzetten terwijl u ligt te slapen, kijk dan vooral verder. Deze e-cursus gaat u namelijk niet verder helpen. Heeft u daarentegen genoeg van loze beloften en in elkaar gefreubelde “get rich quick schemes” en wilt u zekerheid, duidelijkheid, sturing en exact kunnen bepalen hoe uw salaris er de komende maand uit gaat zien, schaf dan vandaag nog de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense aan. Voor slechts € 14,95 kunt u direct beginnen en bij wijze van spreken vanavond uw eerste stappen zetten richting een stabiel online inkomen. Even voor de goede orde, € 14,95 is ongeveer 50 cent per dag voor een periode van 30 dagen. Het is niet alsof ik u vraag een nieuwe hypotheek af te sluiten…

snapshot (2)