Bijbanen

snapshot

Werkgelegenheid in Nederland staat onder druk. Niet alleen de fulltime banen, ook parttime werkgelegenheid en zelfs bijbanen zijn lastiger te vinden. Dit artikel gaat over wat u kunt doen wanneer u op zoek bent naar extra werk en geen bijbanen kunt vinden.

Over het algemeen zoekt men naar een bijbaan binnen de gebaande paden. Uitzendbureaus, kranten advertenties en online vacature banken worden uitgespit. Omdat de rest van de werkzoekenden hetzelfde patroon vertoond, is er al snel sprake van een verzadiging van het aantal zoekopdrachten. Dit vraagt om een andere zienswijze, een andere aanpak.

Naast de standaard baan bij een derde kan men zich, zeker door de komst van het internet, ook richten op het opbouwen van een online carrière. Hoewel het zelf opbouwen van een werkkring niet direct overeenkomt met het vinden van een bijbaan, is het eindresultaat – extra inkomen – wel hetzelfde.

Door de veelzijdigheid van het internet zijn er veel verschillende mogelijkheden om een online inkomen op te bouwen. De e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense bespreekt de meest simpele methode: Pay Per Click. Binnen de e-cursus komen een aantal interessante onderwerpen aan bod die het voor u mogelijk maken om direct aan de slag te gaan en daarmee uw eigen bijbaan als het ware te creëren.

snapshot (2)