Baan in de buurt

snapshot

Een baan in de buurt? Hoe dichtbij wilt u het hebben? Het is vandaag de dag voor iedereen in het bezit van een computer met internetverbinding mogelijk vanuit huis een interessant inkomen op te bouwen. Zeker op dit moment, waar de banen schaars zijn en er bij vrijwel iedere sollicitatie enkele honderden sollicitanten voor één enkele baan in aanmerking willen komen.

Lees dit voordat u deze pagina verlaat!

De economie is de afgelopen tien jaar ingrijpend veranderd. Videotheken, muziekwinkels, buurtsupers, winkelfotografen en de boekwinkel. Het waren detaillisten die ruim tien jaar geleden in ieder straatbeeld voorkwamen. Vandaag de dag, anno 2013, moet u goed zoeken wilt u deze winkels in de oude vorm nog tegenkomen. Dit wil zeggen dat veranderingen elkaar in recordtempo opvolgen en dat u flexibel moet zijn om al deze veranderingen bij te kunnen houden.

Wat heeft dit met u te maken?

Eigenlijk alles. Want de veranderingen gaan zo hard dat uw oude vertrouwde werkomgeving mee veranderd. Wanneer u dus moet solliciteren omdat ook bij uw onderneming in het personeel is gesneden zult u de wetten en regels van de nieuwe economie moeten volgen. En dat is niet altijd even makkelijk. Er zijn minder banen. Er is minder werkgelegenheid. Dat is een voldongen feit. Maar toch biedt de nieuwe economie ook kansen. Met name op het gebied van het internet. Wilt u weten hoe ook u dit in uw voordeel kunt ombuigen? Bestel dan de cursus Passief Inkomen met Google Adsense. U zult in een paar uurtjes kunnen bepalen of dit wellicht de richting is die uw toekomst mede gaat bepalen. Doe uzelf niet tekort en denk in mogelijkheden.

snapshot (2)