Adsense account

snapshot

Een Adsense account is een van de methoden waarmee via Google een periodiek terugkerend inkomen kan worden opgebouwd. Voor Google biedt het Adsense programma een groot en interessant voordeel. Adsense maakt het voor Google mogelijk het “display netwerk” te vullen. In dit display netwerk worden websites van derden opgenomen. Dit maakt het mogelijk om adverteerders naast de zoekmachine plaatsing van hun advertenties ook hun advertentie op relevante websites te publiceren. Door een Adsense account aan te maken, helpt u dus als het ware Google met het verbeteren van haar advertentieprogramma.

Uw Adsense account wordt daarmee een ideaal en interessant verlengstuk van uw online bezigheden. De meest succesvolle internet marketeers richten zich op een combinatie van “Pay Per Click”, betaalt worden doordat een (laagdrempelige) klik plaatsvindt op een advertentie die op hun website is geplaatst, “Affiliate marketing”, waarbij uitsluitend commissie wordt uitgekeerd wanneer er via uw “ID” een product of dienst wordt verkocht en ten derde de eigen producten.

Met de Adsense account kan daarmee sprake worden van een spreiding van inkomsten en een spreiding in risico. Want zowel betalingssystemen als markten kunnen nog wel eens stroef lopen. Met uw eigen Adsense account naast uw eigen producten en affiliate kanaal, ontvangt u vanuit drie verschillende richtingen uw inkomen. Makkelijk en overzichtelijk, en tegelijkertijd gericht op zekerheid.

snapshot (2)